Lieven Heuten

Lieven Heuten

Lieven Heuten

Na een jaar voltijds opleiding en doorgedreven praktijkervaring ben ik 1 juli 2018 gestart met mijn eigen tuinonderhoudsbedrijf: De Antwerpse Stadstuinier. In mijn opleidingsjaar heb ik dankzij  de professionele ondersteuning van Koen, eigenaar van ProGreen, een mooie en gevarieerde praktijkervaring kunnen opbouwen. Met deze bagage heb ik als Antwerpse Stadstuinier de afgelopen jaren al in een gevarieerd aanbod aan tuinen onderhoud, advies en aanleg mogen doen. Om uw tuin de nodige aandacht te kunnen geven, doe ik graag alles zelfstandig en focus ik me op het onderhoud en aanleg van de Antwerpse stadstuinen. Het onderhoud van kleine tot middelgrote tuinen doe ik nauwkeurig en met hart en ziel: snoeien, gras maaien, bladeren en onkruid verwijderen of nieuwe aanplantingen voorzien. Ik geef graag deskundig advies voor aanplantingen waarbij er rekening gehouden wordt met locatie, grondtype, lichtinval en planttype. Indien gewenst kan ik kleinere klussen op en rond de tuin (kuisen dakgoten, …) gerust meenemen.

De Antwerpse Stadstuinier in actie

De Antwerpse Stadstuinier tijdens het snoeien met elektrisch gereedschap

Omdat ik volledig elektrisch werk is er geen geur- of lawaaihinder terwijl ik uw tuin onderhoud.Zo wordt niet alleen uw tuin onderhouden maar ook zorg gedragen voor ons milieu. Volgens hetzelfde ecologisch gedachtegoed verplaats ik me zoveel als mogelijk met mijn elektrische bakfiets met aanhangwagen. Zo geraak ik vlot en stipt doorheen het stadsverkeer tot bij u.

Elektrische bakfiets De Antwerpse Stadstuinier

Elektrische bakfiets van De Antwerpse Stadstuinier

Zoekt u iemand voor éénmalig onderhoud, wil u liever een aantal onderhoudsbeurten per jaar voor het snoeiwerk of toch een regelmatig onderhoud? Op basis van uw vragen, maak ik graag een vrijblijvende offerte.